Presis plastsveis: PENWELD A og S fra Leister

I januar 2024 lanserte Leister varmluftssveiserne PENWELD A og PENWELD S. De praktiske enhetene er egnet for presist arbeid på plasttanker, rørkonstruksjoner og lignende gjenstander. Hvorfor? Les om det i denne blogginnlegget.

Kommentarer er skrudd av for Presis plastsveis: PENWELD A og S fra Leister

Kaffebrenning? Med en Leister luftvarmer, selvfølgelig.

Stor eller liten, med eller uten sukker. Med melk eller svart og sterk. Hjemme eller på jobb, på farten eller inntatt på kafé. Kaffe er den nest vanligste drikken etter vann på verdensbasis. Les dette blogginnlegget for å finne ut hva som forbinder PROBAT, Leister og kaffe.

Kommentarer er skrudd av for Kaffebrenning? Med en Leister luftvarmer, selvfølgelig.

Verdensmesterskap i Tekking og Lodding med varmluftutstyr fra Leister

Verdensmesterskapet i taktekking fant sted i St. Gallen, Sveits, fra 9. til 11. november 2022. Østerrikske og sveitsiske taktekkere har kjempet i toppen i årevis. Hvordan ble resultatet denne gangen? Den beste måten å finne ut av det på er å lese dette blogginnlegget til Leister’s Roland Beeler.

Kommentarer er skrudd av for Verdensmesterskap i Tekking og Lodding med varmluftutstyr fra Leister

Permanent lekkasjesikkert tak med Leister kvalitetssikring

For å sikre at du oppnår de høye standardene som kreves ved tetting av flate tak, er UNIROOF 700 med det integrerte Leister Quality System (LQS Roofing) der for å støtte deg. Dette to-trinns kvalitetssikringssystemet definerer nye standarder og sikrer perfekt tette skjøtesømmer for et permanent lekkasjetett tak.

Kommentarer er skrudd av for Permanent lekkasjesikkert tak med Leister kvalitetssikring